Община Луковит

официален сайт

Агенция „Пътна инфраструктура“ /АПИ/ уведомява, че от 31 юли до 25 август 2017 г.  се въвежда временна организация на движението на път І-3 Плевен – Луковит – Златна Панега, поради извършване на ремонт на участъка Луковит – Румянцево от км 137+830 до км 149+800.

Движението ще се извършва в една лента с пропускателен режим и ще се регулира със светофарни уредби.

Ремонт на път І-3 в чертите на гр. Луковит ще се извърши на два етапа. Първо ще бъдат ремонтирани улиците „Момчилец“ и „Любен Каравелов“, като движението ще се пренасочва двупосочно по ул. „Възраждане“, на втория етап от ремонта движението ще се пренасочи двупосочно по улиците „Момчилец“ и „Любен Каравелов“ и ще бъде ремонтирана ул. „Възраждане“.

Ремонтът ще се извърши по договора за текущ ремонт и поддържане на републиканските пътища в област Ловеч от ДЗЗД „ТРЕЙС ПРИБОР“.

Необходимо е шофьорите да карат внимателно и да спазват поставената сигнализация.

Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от безплатното мобилно приложение LIMA, интернет страницата на АПИ – www.api.bg, lima.api.bg и по всяко време от денонощието на тел.: 0700 130 20 в АПИ. В агенцията целогодишно при 24-часов режим работи Ситуационен център, който събира и обобщава данните за състоянието на републиканските пътища.

API remont pat