Община Луковит

официален сайт

Приключиха изнесените приемни в община Луковит на народния представител Калин Василев. От 15 май до 20 юни 2017 г. той посети дванадесетте населени места в общината и се срещна с техните жители. Навсякъде бе посрещнат като приятел, на който местните хора имат доверие и разчитат на помощта му.

Депутатът представи програмата на управляващите по отношение на социални услуги, стабилна пенсионна система, обществен ред и сигурност, устойчиво нарастване на доходите. Същевременно прояви жив интерес към конкретните проблеми на всяко населено място – кариерата в Ъглен, църквите в Торос и Беленци, канализацията в Карлуково, гробищния парк в Дерманци и др.

 Обсъдени бяха почти всички сфери от социалния живот. Хората имаха възможност да получат от своя избраник компетентен съвет по всеки проблем и искрено благодаряха за отделеното време. Доминиращото очакване е общината да продължи да се развива, постигнатото до този момент да се надгражда, като се подсигури сигурност и стабилност.

Община Луковит има нов облик, Луковит е изцяло променен и селата ще ни бъдат приоритет, заяви депутатът и допълни, че разрешаването на част от проблемите изисква време и финансиране от държавата.

В периода на регулярните срещи в общината - на 9 юни, Калин Василев и колегата му от Троян Иван Миховски се срещнаха с министъра на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков. Обсъден бе належащият ремонт на главен път І-3 на територията на община Луковит, както и възможностите за рехабилитация на други ключови участъци в областта.

Следващата изнесена приемна на народния представител Калин Василев ще бъде в град Ловеч. Той ще се срещне с жителите на община Ловеч в понеделник – 26 юни, от 10:30 часа, в офиса на ПП ГЕРБ.